Logo deschakelbarendrecht.nl

Nationale Voorleesdagen in bibliotheek

BARENDRECHT - De Nationale Voorleesdagen worden gehouden tot en met 1 februari.  Tijdens de Nationale Voorleesdagen schenken de bibliotheken veel aandacht aan voorlezen aan baby's, peuters en kleuters. Dit gebeurt door middel van de mooiste verhalen en de leukste activiteiten. Het Prentenboek van het Jaar, Moppereend, en de andere boeken uit de Prentenboek TopTien staan hierbij centraal.

In Bibliotheek Het Kruispunt is Ton Meijer te gast op zaterdag 25 januari. Met zijn interactieve voorstelling 'Ton heeft geen zin!' neemt hij kinderen vanaf 2 jaar mee op avontuur met Moppereend. Een voorstelling vol humor en klassieke muziek. Van 11 tot 11.50 uur. De toegang is 7,50 euro.
Op maandag 27 januari is er geen Voorleesontbijt maar een Voorleesbrunch in Bibliotheek Carnisselande. Met speciale VoorleesHeld Ankie Kesseler, directeur-bestuurder van de Bibliotheek AanZet.
Lekker eten en luisteren naar een mooi verhaal met Moppereend in de hoofdrol.
De tweede gast is wethouder Arnoud Proos. Hij zal voorlezen uit een door hem meegebracht boek.
 Van 13 tot 13.45 uur. Voor kinderen vanaf 3 jaar. De toegang is gratis.
Aanmelden voor deze activiteiten kan via debibliotheekaanzet.nl/voorleesdagen. Alle nieuwe jeugdleden van de bibliotheek ontvangen een vingerpoppetje van Moppereend.

Meer berichten