Sedumdak.
Sedumdak.

Lentiz MBO helpt bij het aanleggen van groene daken

Algemeen

BARENDRECHT - Lentiz MBO Barendrecht houdt op 3, 10 en 17 maart de Groene Dakendagen. Daarbij wordt samengewerkt met Iedereensedum.nl. De hoveniers van het Lentiz MBO Barendrecht en iedereensedum.nl werken samen om Barendrecht een stuk groener te maken. Schuurtjes, garages en uitbouwen kunnen dan met subsidie van het waterschap Hollandse Delta groen gemaakt worden.
De MBO-hoveniers gaan in het kader van hun opleiding verschillende daken groen maken. Hiervoor wordt nog gezocht naar verschillende daken.

Voor 3 maart wordt gezocht naar een groot dak van 40 vierkante meter of meer. Dat mogen op dezelfde locatie meerdere daken zijn.
Voor 10 maart is er behoefte aan kleine schuurtjes, het liefst met buren maar dat is niet noodzakelijk.
Op 17 maart is er behoefte aan grote en kleine daken.

"Bij iedereensedum.nl ben je verplicht om mee te helpen met het groen maken van je dak. De meeste mensen vinden het erg leuk om de eigen schuur, garage of uitbouw groen te maken. Op de groene dakendagen met Lentiz MBO Barendrecht hoef je niet mee te helpen. U mag de hoveniers in opleiding natuurlijk wel het hemd van het lijf vragen", leggen de initiatiefnemers van de actie uit.
Bestellen met subsidie kan via www.iedereensedum.nl

Advertenties uit de krant