Logo deschakelbarendrecht.nl
Vorig jaar vierde Pia van Dalen (links) haar 10-jarig dienstverband bij Present. Rechts voorzitter Petra Teunissen.
Vorig jaar vierde Pia van Dalen (links) haar 10-jarig dienstverband bij Present. Rechts voorzitter Petra Teunissen.

Pia van Dalen vertrekt bij Present

BARENDRECHT – Pia van Dalen stopt dit najaar als coördinator van Stichting Present Barendrecht. Ze heeft het werk elf jaar gedaan.
"Na ruim 11 jaar staat er een práchtige netwerkorganisatie met een krachtig, betrokken bestuur en een gewéldige vaste kern van vrijwilligers. Ik heb me al die jaren – en nog steeds – samen met iedereen met enorm veel plezier ingezet voor het mooie verbindende werk van Present. Maar nu wordt het zowel voor Present Barendrecht als voor mijzelf tijd om nieuwe wegen in te slaan", schijft Pia van Dalen aan de relaties van Present.
Voor de voortgang van de projecten in Barendrecht stelt Present twee coördinatoren aan. Esther Drost uit Hendrik-Ido-Ambacht start op 1 mei. De naam van de tweede coördianator hoopt voorzitter Petra Teunissen snel bekent te kunnen maken. Deze start op 1 september.
Pia van Dalen blijf nog tot 1 oktober in dienst. "Daarna blijf ik vanuit Present Nederland lokaal betrokken bij het programma Samen Ouder Worden en ga ik op zoek naar een andere baan. Ik heb daar nog geen concrete plannen of opties voor, maar het lijkt me fijn om mijn kennis van het sociale domein en het maatschappelijk veld te kunnen blijven inzetten. Ik vind het ongelooflijk spannend om deze stap te zetten, maar heb er vertrouwen in dat er weer mooie nieuwe dingen op mijn pad zullen komen!"

Meer berichten