Adrumaline stelt show uit naar 2021
Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Adrumaline stelt show uit naar 2021

BARENDRECHT - De show “Afslag Adrumaline” die 6 juni in Theater het Kruispunt was gepland is verplaatst naar 25 juni 2021. Dat maakte de slagwerk groep Adrumaline bekend met een muzikale videoboodschap via de social mediakanalen. (tekst gaat verder na de video)


In het filmpje waarbij de leden van Adrumaline in een video-vergadering een ritmisch stuk spelen, vermeld Adrumaline dat de show op 6 juni helaas niet door kan gaan en dat deze is verplaatst naar 25 juni 2021.

Adrumaline is al ruim een jaar bezig met de voorbereidingen voor de show “Afslag Adrumaline” en de groep baalt er dan ook van dat de show dit jaar niet door kan gaan. Wel biedt dit de mogelijkheid om de show nog verder uit te werken zodat de Volgende “Afslag Adrumaline” alle verwachtingen kan overtreffen. Dat de show nu in 2021 wordt uitgevoerd heeft ook nog een extra feestelijk tintje de Harmonievereniging Barendrecht, waar Adrumaline onderdeel van uit maakt, viert dat jaar haar 100 jarig jubileum.

Reeds gekochte kaartjes voor 6 juni zullen worden omgezet naar de show van 25 juni 2021. Voor meer informatie of voor het bekijken van de muzikale videoboodschap kunt u terecht op www.adrumaline.nl

Meer berichten