Lokale belastingen al betaald?
Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Lokale belastingen al betaald?

REGIO - In februari verstuurde SVHW het aanslagbiljet lokale belastingen. Tot 31 mei 2020 hebben inwoners de tijd om de aanslag te betalen of om automatische incasso aan te vragen. Wanneer op tijd betaald wordt, voorkomt dat een aanmaning met extra kosten. Een aanslagbiljet kan per post maar ook digitaal via Mijn Overheid zijn ontvangen. De belastingaanslag staat dan in de persoonlijke Berichtenbox. Belastingaanslagen zijn ook terug te vinden via www.svhw.nl bij ‘Mijn SVHW’. 

Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. Hiervoor kan een machtiging automatische incasso vóór de vervaldatum van de aanslag afgegeven worden. Wanneer inwoners een minimum inkomen en geen vermogen hebben, kunnen zij in aanmerking komen voor kwijtschelding. Een aantal belastingen hoeft men dan niet te betalen. 

Ondernemer en ZZP-ers die uitstel van betaling hebben gekregen vanwege het Coronavirus, hebben tot 31 augustus dit jaar de tijd om de lokale belastingen te betalen. 

Vragen over uw aanslagbiljet lokale belastingen? Neem dan contact op met SVHW via (0186) 577 222 of (0800) 020 08 73 of kijk op www.svhw.nl voor de veel gestelde vragen. 

Meer berichten