Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Klassieke muziek met appeltaart in Theater het Kruispunt

BARENDRECHT - Stichting Appeltaartconcerten en Theater het Kruispunt organiseren op vrijdag 19 juni maar liefst vier appeltaartconcerten. Een geweldig leuk initiatief voor in deze ‘Corona-tijd’.

Stichting Appeltaartconcerten maakt klassieke muziek, toegankelijk voor iedereen. Ze komen met appeltaart, koffie/thee én klassieke muziek naar mensen toe en dat voor een speciaal tarief van 4 euro.

Bij een Appeltaartconcert wordt altijd appeltaart geserveerd. De appeltaart staat symbool voor de warme sfeer van de concerten. Het publiek ontvangt voorafgaand aan het concert een kopje koffie of thee en een appeltaartpunt om mee te nemen naar de theaterzaal.

De musici zijn professionals en werken in symfonieorkesten (bv. het Nederlands Philharmonisch Orkest, het Nederlands Kamer Orkest en het Residentie Orkest), spelen in kamermuziekgezelschappen en treden op als solist bij internationale operahuizen. Allemaal toppers in hun vak én hebben een warm hart voor mensen.

Het trio dat de concerten uitvoert in Theater het Kruispunt bestaat uit: Hanspeter Spannring op dwarsfluit, Michiel Holtrop op altviool en Annemieke IJzerman op harp. Ze spelen onder meer stukken van Antonin Dvorak, Michail Glinka, Ad Wammes, Chopin, Wijnand van Klaveren en Ibert.

De concerten vinden plaats op vrijdag 19 juni om 10 uur, 11.30 uur, 13 uur en 14.30 uur. Kaarten zijn alleen online te reserveren via www.theaterhetkruispunt.nl/appeltaartconcerten. De capaciteit per concert is beperkt.

Meer berichten