Logo deschakelbarendrecht.nl

Bouw van appartementen in De Nieuwe Botter definitief

BARENDRECHT - Er is goed nieuws te melden vanuit de ontwikkelaar en aannemer van ‘De Nieuwe Botter’. In het derde kwartaal van dit jaar gaat de bouw van dit luxe appartementengebouw van start. Op de plek waar voorheen de vestiging van scholengemeenschap Calvijn stond, komt onder meer dit toekomstbestendige gebouw met 18 koopappartementen en een ondergrondse parkeergarage. Een prettige locatie mede door de ligging op loopafstand van het (winkel)centrum van Barendrecht.
Het gebouw omvat misschien wel de meest energiezuinige woningen die tot op heden in Barendrecht ontwikkelt zijn. Alle appartementen zijn natuurlijk gasloos en hebben bovendien een zogenaamde EPC (energieprestatie coëfficiënt) van 0. Dit komt onder meer doordat gebruik wordt gemaakt van verwarming en koeling via ‘bodembronnen’.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Bij interesse hierin kan contact opgenomen worden met Delta NVM Makelaars via welkom@deltamakelaars.nl of 0180-200000. Er is ook een website waarop informatie beschikbaar is: http://www.denieuwebotter.nl 

In totaal komen op de Botterlocatie 70 nieuwbouwappartementen waarvan 34 betaalbare huurappartementen.

Meer berichten