Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Nieuwe Expositie PopUp ArtStores Barendrecht

BARENDRECHT - Op vrijdag 24 juli heeft PopUp ArtStores Barendrecht in samenwerking met de Culturele Alliantie Barendrecht een interessante nieuwe expositie in het pand Middenbaan nr. 82 geopend. Wethouder Cultuur Tanja de Jonge heeft om 12 uur de expositie feestelijk geopend samen met de voorzitter van PopUp ArtStores Barendrecht Lennie Visser.

De expositie is elke vrijdag en zaterdag geopend van 12 tot 16 uur en loopt tot en met 25 september.Vanaf 24 juli exposeren gedurende twee maanden diversen kunstenaars in de galerie. Lennie Visser.- Foto’s met als thema Vintage, Netty van Zetten- Sculpturen in Acryk, Otto Wientjes- Schilderijen, Henriëtte Sillem- Fotografie met als thema natuur, Arie van der Pijl- Abstracte vormen in glas, glas in lood , sieraden, Mark Vervat- Schilderijen, Mustapha Lamadrid.- Schilderijen.

De laatste twee kunstenaars nemen deel namens de Kunstexpress Barendrecht welke volgende maand twaalf en een half jaar bestaat.

Men kan in de galerie persoonlijk kennismaken met de deelnemende Barendrechtse kunstenaars, die zelf regelmatig aanwezig zullen zijn om u persoonlijk tekst en uitleg te geven over de tentoongestelde werken.

De PopUp ArtStores zijn opgericht om de leegstaande winkels van de Middenbaan aan te kleden en een positieve uitstraling te geven. Deze formule blijkt een succes gezien de grote aantallen aan bezoekers van de Galerie. Vele bezoekers reageerden al zeer positief op dit initiatief dat mede mogelijk wordt gemaakt door de winkeleigenaars en een groep Barendrechtse kunstenaars die op vrijwillige basis geheel kosteloos meewerken aan dit initiatief.

Men kan dit initiatief steunen door vriend van de Culturele Alliantie te worden. Aanmelden via de Galerie aan de Middenbaan 82. 

Meer berichten