Logo deschakelbarendrecht.nl
De winnaars in de Dubbel groen
1e prijs: Lotte en Thomas Pinkse
2e prijs: Solei Hermes en Floortje Legemaate
De winnaars in de Dubbel groen 1e prijs: Lotte en Thomas Pinkse 2e prijs: Solei Hermes en Floortje Legemaate (Foto: )

Een super tennisweek voor TV Heer Jan

HEERJANSDAM - Met prachtig mooi weer werd afgelopen week het TV Heer Jan Rejo Cleaning Open Junioren toernooi gehouden op de banen van TV Heer Jan. Er deden 70 enthousiaste kinderen mee in verschillende categorieën van 7 tot 17 jaar. Vooral de inzet en sportiviteit van de deelnemers tijdens de spannende wedstrijden vielen op.

De organisatie, Rob, Rene ,Sandra en Emma van Tennisschool Rob Mentink, deden er alles aan om de deelnemers een onvergetelijke week te geven. Er werd voor de jeugd elke toernooidag een dagvullend programma aangeboden van ‘s morgens 9 tot 18 uur waarbij tennis centraal stond. De tennis&fun week werd begeleid door trainers van Tennisschool Rob Mentink en veel enthousiaste vrijwilligers van TV Heer Jan.

Woensdagochtend speelde de jongste jeugd zo goed op het rood/oranje event, dat iedereen een medaille ontving van de juf Emma.

Na afloop van de prijsuitreiking op vrijdag hebben de kinderen genoten van een heerlijke barbeque en kon iedereen voldaan terugkijken op een onvergetelijke week.

Door de inzet en betrokkenheid van heel veel enthousiaste vrijwilligers en de gulle bijdrage van de sponsors hebben ze weer genoten van een super tennisweek.

Meer berichten