Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Lady wacht op dit moment het langst op een nieuwe baas.</p>

Lady wacht op dit moment het langst op een nieuwe baas.

(Foto: )

Lady is gezellig en fel

REGIO - De Dierenstee is momenteel alleen op afspraak geopend.
De ruim drie jaar oude poes Lady wacht op dit moment het langst op een nieuwe baas, zij woont al sinds eind juli in De Dierenstee. Waarschijnlijk heeft Lady vanwege haar karakter nog geen nieuw thuis gevonden. Lady is namelijk best een leuke en gezellige poes, maar daarnaast ook een hele felle. Als je Lady iets dwingt te doen of je aait haar bijvoorbeeld ongevraagd, dan laat ze duidelijk weten daar niet van gediend te zijn. Als ze aandacht wil, zoekt ze haar baas zeker op, maar alleen als Lady daar zélf behoefte aan heeft.
Haar felle gedrag kan te maken hebben met het feit dat Lady te vroeg het nest heeft verlaten. Ze werd geboren op een boerderij en geadopteerd toen ze nog maar zes weken oud was. Dat is te vroeg en waarschijnlijk reageert Lady daarom vrij extreem als iets haar niet zint. Ook bij haar vorige eigenaar is Lady altijd een vrij felle poes geweest en de verwachting is dat dit bij een nieuwe baas ook het geval zal zijn.
Voor Lady wordt een rustig thuis gezocht, zonder kinderen. Andere katten was Lady niet gewend, maar ze reageert in de opvang goed op soortgenoten. Lady kan dus eventueel bij een andere kat geplaatst worden.
Wie is niet onder de indruk van het karakter van Lady en geeft haar een kans?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, Numansdorp. 0186 – 655 150.
www.dierenstee.nl 

Meer berichten