Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Bibliotheekvrijwilligers gezocht

BARENDRECHT - In de bibliotheek AanZet in Barendrecht zijn ze voor de vestiging Het kruispunt op zoek naar gastheren of gastvrouwen die bezoekers de coronamaatregelen kunnen uitleggen.

Extra hulp
Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen hebben ze voor het continueren van de dienstverlening extra hulp van vrijwilligers nodig. In de rol van gastvrouw of gastheer is men het aanspreekpunt in de vestiging. De taken bestaan uit: Het verwelkomen van bezoekers, vragen beantwoorden en doorverwijzen. Ook helpt men bezoekers met het registreren van hun gegevens en, indien nodig, uitleg over de geldende maatregelen.

Uiteraard wordt er gezorgd voor een veilige werkomgeving en goede beschermingsmiddelen. Daarnaast zijn er altijd vaste medewerkers aanwezig om te helpen wanneer er iets onduidelijk is.

Wat hebben we te bieden?
Vrijwilligers van AanZet komen terecht in een inspirerende en creatieve omgeving met hart voor de maatschappij. Zij ontmoeten nieuwe mensen, werken samen met de leukste collega’s en krijgt volop mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen.
Bovendien krijgen de vrijwilligers een gratis lidmaatschap van de bibliotheek.

Interesse?
Kijk op https://www.debibliotheekaanzet.nl/vrijwilliger-barendrechtkruispunt-gastheergastvrouwentree voor meer informatie over deze functie of om aan te melden. Werkdagen en –tijden gaan in overleg. 

Meer berichten