Leerlingen Calvijn bezorgen doos vol gezelligheid
Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Boaz van Westen en Guus Dillissen bezorgden de doos bij Margreth de Werk en Modesto Sarmiento. &nbsp;</p>

Boaz van Westen en Guus Dillissen bezorgden de doos bij Margreth de Werk en Modesto Sarmiento.  

(Foto: )

Leerlingen Calvijn bezorgen doos vol gezelligheid

BARENDRECHT – Leerlingen van Calvijn Groene Hart hebben met ‘dinnershowdozen’ geld bijeen gebracht voor Hospice De Reiziger.

Normaal organiseren de leerlingen van 3VWO een dinnershow. Die kan dit jaar door de coronamaatregelen niet doorgaan. Als alternatief is ervoor gekozen om het publiek een gezellige avond in eigen huis te laten beleven. Het organiseren hiervan gold voor de leerlingen als maatschappelijke stage.

Er werd een doos samengesteld met onder meer een borrelplank, worstjes, kaas, koekjes en een kaars. De dozen werden op school door de leerlingen ingepakt. Op woensdag 17 en donderdag 18 februari gingen de leerlingen op pad om de honderd bestelde dozen te bezorgen. Bij elke doos werd een roos cadeau gegeven.

Boaz van Westen en Guus Dillissen bezorgden de doos bij Margreth de Werk en Modesto Sarmiento. Ze waren blij verrast met de inhoud van de doos, want die was vooraf niet bekend gemaakt. Ook van veel andere ontvangers kwamen bij de school enthousiaste reacties binnen.

Het dinnershow-project stond onder leiding van Coraliene van Dijken. Isabel Buceta Sillero heeft gezorgd dat er online optredens te zien waren die werden verzorgd door zowel leerlingen als docenten.

De verkoop van de dozen heeft zo’n 2000 euro opgebracht voor Hospice De Reiziger.

Meer berichten