Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>&nbsp;Annemarie Rijk&eacute;e geeft muzieklessen via Zoom (foto Annemarie Rijk&eacute;e) </p>

 Annemarie Rijkée geeft muzieklessen via Zoom (foto Annemarie Rijkée)

(Foto: )

Muziek voor peuters online

BARENDRECHT - Op maandag 8 maart start CultuurLocaal met een nieuwe cursus: Muziek voor Peuters online.
Annemarie Rijkée, de muziekdocente van CultuurLocaal die gespecialiseerd is in muziekles voor kinderen tot zes jaar, heeft een programma ontwikkeld om kinderen via zoom les te geven. Nu live lessen niet mogelijk zijn, is dit een goede manier om kinderen toch, samen met vader of moeder, met muziek bezig te laten zijn. De zoom-lessen zijn interactief, de kinderen kunnen samen met mama of papa lekker meedoen met zingen en dansen en klappen en spelen. Na afloop kunnen de kinderen de les via YouTube nog terugkijken.

De lessen worden extra leuk door gebruik te maken van een zogenaamd ‘greenscreen”. Daarop worden achtergronden geprojecteerd die te maken hebben met het thema van de les, waardoor de fantasie van de kinderen extra wordt geprikkeld.

De cursus Muziek voor Peuters online is bestemd voor kinderen van 2 tot 4 jaar en hun ouders en bestaat uit 10 lessen van 30 minuten. De lessen zijn op maandagochtend van 10:00 tot 10:30 uur en zaterdagochtend van 10:30 tot 11:00uur. De eerste drie lessen zijn gratis, daarna kost de cursus €35 per kind.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Miranda@cultuurlocaal.nl, met vermelding van de naam en leeftijd van het kind.

Meer berichten