Afbeelding

Met Van Mill door de Middag

Algemeen

BARENDRECHT - Vrijdag 26 maart van 15 tot 17 UUR in ‘Met Van Mill door de middag’ op Exxact Barendrecht: Arco van der Lee over het laatste (politieke) nieuws en Directeur-bestuurder en oprichter van Distinto Ingrid Hartog. 

Zoals elke week is Arco van der Lee in de uitzending om te praten over het laatste (politieke) nieuws. Deze week gaat het over het openbaar vervoer en de Stationstuinen. 

Op 28 maart viert Distinto haar 10-jarig jubileum. De stichting, gevestigd aan de Dennenhout in Barendrecht, zet zich vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een christelijke identiteit in voor kwetsbare kinderen en gezinnen. Directeur-bestuurder en oprichter van Distinto Ingrid Hartog is te gast in de uitzending en vertelt hier alles over. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Advertenties uit de krant