Podium Vis keert terug
Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Jos Vis.</p>

Jos Vis.

(Foto: )

Podium Vis keert terug

BARENDRECHT – Vanaf dinsdag 6 april is het wekelijkse programma Podium Vis weer te horen op Exxact Barendrecht. In verband met de avondklok kon Jos Vis het programma de afgelopen tijd niet maken.

Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht en omgeving. Met dinsdag 6 april Dennis Schouwenburg en Corrie Groen

Tussen 20 en 21 uur: Dennis Schouwenburg, eigenaar van Blue Basement Barendrecht.
Dennis Schouwenburg is eigenaar van de kledingzaak Blue Basement in Barendrecht. In deze moeilijke tijd weet hij op ludieke manieren het hoofd boven water te houden. Dat doet hij met in het oog springende aanbiedingen, leuke filmpjes en teksten. Verder rijdt hij natuurlijk in Barendrecht rond met een klein autootje om de bestellingen aan huis te brengen. Alle reden voor Jos om hem naar de studio te halen en onder meer aan hem te vragen waar al die leuke ideeën vandaan komen. Ook zijn muziekkeuze wordt gedraaid.

Tussen 21 en 22 uur: Corrie Groen.
In dit uur is Corrie Groen te gast. Samen met Corrie gaat Jos één keer per maand een programma maken over cultuur, muziek en opvallende nieuwsfeiten. Vanavond doen ze een soort try-out. Vaste afspraken zijn er niet. Maar dat is ook juist de opzet. Spontaniteit, creativiteit en diepgang is het motto.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.

De “live”uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de live stream op live.exxact.nl

Meer berichten