Dit de Jong en Pia Noordergraaf.
Dit de Jong en Pia Noordergraaf.

Koffieochtend MeeZingKoor met Jubilarissen

Algemeen

BARENDRECHT - Het MeeZingKoor van Harmonievereniging Barendrecht heeft donderdag 27 mei een koffie ochtend gehouden. De bijeenkomst werd druk bezocht door een groot aantal leden. De meeste koor- en bandleden hadden elkaar lange tijd niet gezien, dus er werd heel wat afgekletst onder het genot van koffie met taart.

Deze ochtend werden ook twee jubilarissen gehuldigd voor hun 12,5 jaar lidmaatschap van het MeeZingKoor. Pia Noordergraaf en Dit de Jong kregen een speech, bloemen en een speldje.

Helaas voor het MeeZingKoor heeft de dirigent in coronatijd de beslissing genomen om een carrièreswitch te maken en daardoor geen gelegenheid meer ziet om het MeeZingKoor te blijven leiden. Ze heeft dit jarenlang met enthousiasme gedaan. Door dit besluit zit het koor nu zonder dirigent en zijn ze dus op zoek naar een vervanger (m/v) .

Het MeeZingKoor start weer op donderdag 2 september. De repetitietijd is van 20 tot 22 uur. Nieuwe leden zijn welkom om een keer mee te komen zingen. Wie zin heeft in een gezellige avond waar goed in het gehoor liggende (meestal Nederlandstalige) liedjes worden gezongen, kan bellen naar commissielid Yvonne van Kooten: 0629563374 of mail naar vankootenyvonne@gmail.com.

Kijk voor foto’s en informatie over de vereniging op www.harmoniebarendrecht.nl

Advertenties uit de krant