Ilse Kuijlman-Schuring.
Ilse Kuijlman-Schuring.

Nieuwe eigenaar voor kinderschoenenwinkel Bengel

Algemeen

BARENDRECHT - Bengel Kinderschoenen heeft een nieuwe eigenaar. De van origine Barendrechter, Ilse Kuijlman-Schuring neemt de kinderschoenenwinkel op de Middenbaan per 1 juli over.
“Ik wilde dit al jaren”, vertelt Ilse. “Na de mail van Bengel met het bericht dat ze zouden stoppen, dacht ik: dit is mijn kans! Het eerste gesprek volgde al een paar dagen later. Met een heel positieve afloop. Inmiddels heb ik samen met de huidige eigenaren de nieuwe wintercollectie die voldoet aan de door ons en onze klanten gestelde eisen op het gebied van pasvorm, kwaliteit en prijs ingekocht. Mijn plannen liggen klaar, maar het belangrijkst is: Bengel blijft! Ik heb er ontzettend veel zin in!”
Ilse heeft de afgelopen 17 jaar diverse commerciële rollen gehad binnen grotere en kleinere bedrijven. Haar hart bleek echter te liggen bij het ondernemerschap en kinderen. Ondanks dat zij zich de verkoop van kinderschoenen nog meer eigen moet maken, begrijpt zij dus heel goed dat het echt draait om wat de klant belangrijk vindt. De jarenlange ervaring van de huidige eigenaren wordt de komende tijd volledig overgedragen aan Ilse. En natuurlijk is Silvia als vast personeelslid er ook nog steeds.

Half augustus en september kunnen klanten zoals ieder jaar terecht voor de wintercollectie “We kijken goed naar de voeten, luisteren naar de wensen en meten vakkundig op. Daarna kiezen we samen uit de geweldig grote collectie kinderschoenen de perfecte kinderschoen.”

Kinderschoenenwinkel Bengel is sinds 2008 actief met een winkel en een webshop: https://www.bengelkinderschoenen.nl. Met haar jarenlange ervaring en de ruime collectie is Bengel inmiddels een begrip in de regio op het gebied van kinderschoenen.

Advertenties uit de krant