Afbeelding

Talent Stage neemt filmpjes op van deelnemers

Algemeen

BARENDRECHT – In theater Het Kruispunt staat dit najaar weer Talent Stage op het programma. De voorrondes zijn dit keer via een ingezonden filmpje. Er wordt gezocht naar jongeren tussen de 12 en 23 jaar oud met een talent op het gebied van bijvoorbeeld dans, muziek, theater, hiphop, spoken word of illusie.

Talent Stage bestaat uit een online voorronde waarin deelnemers de strijd aan gaan door een video van hun talent in te sturen. Deze worden na een voorselectie op het YouTube kanaal van Talent Stage geplaatst.

Voor wie wil deelnemen, maar het lastig vindt om een filmpje op te nemen, is en nu hulp van de organisatie. Op woensdag 14 juli staat de camera van Jongerenwerk Barendrecht klaar om de act vast te leggen. Alle soorten podiumkunsten zijn welkom. De opgenomen act wordt beoordeeld door een professionele jury. In september horen de deelnemers of ze doorgaan naar de finale op 2 oktober in Theater het Kruispunt. De 1e prijs wint € 250,-, de 2e prijs wint € 175,- en de 3e prijs wint € 100,-. Dit geld wordt in samenspraak met Productiehuis Blokpunt ingezet.

De opnames op woensdag 14 juli vinden van 18.30 tot 21 uur plaats bij Blok0180, Haarspitwei 9. Vooraf aanmelden via: WhatsApp 06-57060762 of e-mail k.bolink@kijkopwelzijn.nl

Kijk voor meer informatie over Talent Stage en inschrijven op www.hetkruispunt.nl/talentstage

Advertenties uit de krant