Robert Gouw.
Robert Gouw.

Robert Gouw terug bij Jumbo aan Onderlangs

Algemeen

BARENDRECHT – De nieuwe filiaalmanager Robert Gouw van supermarkt Jumbo aan het Onderlangs kent zijn winkel als geen ander.

“Op mijn vijftiende ben ik hier begonnen als vakkenvuller. Toen was het nog Super de Boer Hagendoorn”, vertelt Gouw. Ook als student bleef hij hier werken, totdat hij zijn studie HBO Bedrijfskunde had afgerond. Omdat het werken in een supermarkt hem altijd goed was bevallen, koos Gouw ervoor om door te groeien binnen Jumbo. De afgelopen jaren leidde hij verschillende vestigingen van de supermarkt in Dordrecht.

Gouw, die sinds drie jaar in Heerjansdam woont, mag zich een bekende Barendrechter noemen. Veel mensen kennen hem van de Jumbo, anderen van de BVV, waar hij heeft gevoetbald. En dan werkte hij ook nog bij De Uitspanning op het Doormanplein. En nu dus terug bij de Jumbo aan het Onderlangs.

“Toen mij werd gevraagd of ik deze winkel wilde gaan aansturen dacht ik; leuk, dan heb ik alle stappen doorlopen in deze winkel. Het is leuk om weer terug te zijn op het honk. Er zijn collega’s die mij nog kennen uit de tijd dat ik vakken vulde.”

Robert Gouw vindt het een bijzondere uitdaging en een verantwoordelijkheid om in deze winkel leiding te geven. “Ik wil het voor de klant zo goed mogelijk doen.” “En als dingen niet goed gaan, dan hoor ik dat graag en anders wel van familie en vrienden op verjaardagen”, voegt hij daar lachend aan toe. “We willen het elke dag weer een stapje beter doen!”

De filiaalmanager omschrijft de winkel als ‘een dorpse winkel, een beetje ons kent ons’. Het is heel leuk om de vaste gezichten weer terug te zien in de winkel. Hij weet ook dat het een winkel is die meer ruimte verdient. “We groeien hier uit ons jasje. Een nieuwe locatie is heel erg wenselijk.”. “Er zit heel veel liefde in, maar het is een verouderde winkel.” Robert Gouw hoopt dat de winkel over een paar jaar kan verhuizen naar een groter pand, dat bij het Trefpunt (aan de overkant van de Middenbaan) wordt gebouwd.

Sinds zijn aantreden heeft Robert Gouw geprobeerd meer rust in het winkelbeeld te krijgen, door kleine aanpassingen. Dat gebeurde onder meer bij de kassa’s. Ook heeft hij de beschikbaarheid van producten verbeterd. Het is de bedoeling dat de winkel binnenkort een update krijgt, met onder meer nieuwe koelingen.

Robert Gouw hoort graag van klanten wat zij van de winkel vinden en staat open voor een praatje. “We mogen weer koffie drinken in de winkel. Spreek mij of een van mijn collega’s dan aan om te vertellen waar je tegenaan loopt of om gezellig een praatje te maken”, nodigt hij uit. Gouw wil ook de banden met scholen en verenigingen aanhalen. Zij kunnen hem benaderen via robert.gouw@jumbo.com.

(foto)

Advertenties uit de krant