Lindstey Faken. (foto: Mirjam van Raamsdonk)
Lindstey Faken. (foto: Mirjam van Raamsdonk) Foto: MIRJAM VAN RAAMSDONK

Subsponsor voor atlete Lindsey Faken

Algemeen

BARENDRECHT - Atlete Lindsey Faken van CAV Energie heeft naast haar hoofdsponsor Running Friends Company uit Vlaardingen een subsponsor gevonden, die haar zal voorzien van sportfoto’s en haar zal volgen tijdens verschillende wedstrijden. Lindsey zal vanaf nu ook hardlopen in sportkleding met het logo van Mirjam van Raamsdonk Fotografie uit Barendrecht erop.

Fotografe Mirjam van Raamsdonk is gespecialiseerd in sportfotografie. Haar specialisaties zijn atletiek, hardlopen, wielrennen, triatlons, zwemmen en mountainbiken. ‘’Aangezien ik zelf hardloopster ben, weet ik hoe sporters zich op bepaalde momenten voelen en dat is wat ik vertaal naar mijn foto’s”, zegt Mirjam. Mirjam biedt zich aan voor sportevenementen, sportwedstrijden en privé sportshoots. Voor mogelijkheden en contact kun je haar bereiken via haar website www.mirjamvanraamsdonk.nl of via de sociale media kanalen van Mirjam van Raamsdonk Fotografie

Limieten

Voor dit jaar heeft Lindsey twee limieten in het vizier. Zo hoopt zij het limiet te lopen voor de EK-kwalificatiewedstrijd en de internationale Toprun. Lindsey: ‘’Een paar jaar geleden liep ik al eens de EK-kwalificatiewedstrijd, waarbij Sifan Hassan met overmacht won. Ook bij de Toprun wordt lekker hard gelopen, daar staat het parcoursrecord op naam van de Keniaanse atlete Edith Chelimo met een snelheid van 19.3 km/h op de 10 kilometer. Het lijkt mij gaaf om weer met zulke atleten aan de start te staan.’’ In de tussentijd zal Lindsey wegwedstrijden, trackmeetings en tweede divisie baanwedstrijden lopen met haar vereniging.

EVB-lijst

Lindsey is naast haar fulltime baan en hardlopen ook vrijwilliger bij verschillende Barendrechtse organisatie. Op 14, 15 en 16 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Lindsey staat op de kieslijst van EVB op plek 27. Naast Lindsey prijken ook Willem Booij (KV Vitesse, nr 21), Leon van der Wilk (TVB, nr 30), Sjoerd van Vilsteren (CBV Binnenland, nr 34) en Jan Kooiman (BVV, nr 38) als bekende uit de lokale sport op de EVB-lijst.

Advertenties uit de krant