Afbeelding
Ingezonden mededeling

Goedkoper internet en tv met gratis streaming diensten? Mogelijk in Barendrecht!

Algemeen

Mogelijk betaal je onnodig te veel voor internet, zo ontdekken we in de vergelijker ProviderCheck.nl. Hier kun je aan de hand van een postcode check de beste deals op jouw adres zien. En dan spot je al snel aanbiedingen waar je tot 50% korting pakt als je overstapt naar een andere provider. Daarnaast kun je ook nog eens gratis abonnementen op streamingsdiensten bemachtigen. We vertellen je hoe het zit!

Welkomstkorting bij overstap

Providers doen er veel aan om jou te lokken met aantrekkelijke welkomstkortingen. Iets waar je als trouwe en jarenlange klant zelden iets van terugziet. Dat voordeel kan oplopen tot wel €25 korting in de eerste vier tot zes maanden van je abonnement. Zonde om te laten liggen, toch?!

Om de beste deal te pakken hoef je gelukkig niet zelf alle websites van de aanbieders af te zoeken. Op ProviderCheck zie je na het invullen van je postcode direct alle deals bij de verschillende providers op jouw adres. Soms doet de vergelijker er zelf ook nog een cashback bovenop.

Gratis streamingsdiensten cadeau

Daar houdt het voordeel nog niet op, want als je de juiste deal kiest dan kun je ook nog abonnementen op streamingsdiensten bemachtigen. Streaming is handig, want zo skip je reclames en krijg je een groot aanbod van films, series en documentaires binnen handbereik.

Bij T-Mobile krijg je bijvoorbeeld vier maanden Viaplay cadeau. Bij sommige andere providers moet je internet combineren met een tv-abonnement voor het krijgen van gratis streamingsdiensten. Bij Ziggo ontvang je dan ESPN Kanaal 1. Youfone biedt ESPN Compleet en Online.nl biedt naast ESPN ook gratis Starzplay, FilmBox en Canal+ Films & Series. Daarnaast zijn er soms ook nog acties voor gratis wifi-versterkers, smartwatches en sporthorloges.

Het aanbod is wisselend, dus neem een kijkje en ontdek de deals van het moment. Neem deze mee in je keuze voor een bepaalde provider, omdat je hiermee ook van de andere kant kunt besparen. Je hoeft immers nu zelf geen duur abo op die streamingsdienst meer af te sluiten.

Sneller internet, minder kosten

Door al die voordelen, cashback en welkomstkorting zou het zelfs zo kunnen zijn dat jij voor minder geld een sneller internet abonnement kunt nemen. Dat komt goed van pas in een tijd waarin we met steeds meer apparaten online gaan. Doordat we intensief en steeds vaker gelijktijdig streamen, gamen, videobellen en slimme verlichting gebruiken, kan de snelheid per apparaat namelijk naar beneden gaan.

Wellicht zou je willen overstappen op glasvezel? Bij dit razendsnelle internet zijn de download- en uploadsnelheid gelijk. Internet is super stabiel. Het is nog niet op ieder adres in Nederland beschikbaar, maar goed nieuws voor Barendrecht!

Iedere woning in Barendrecht krijgt namelijk een KPN-glasvezelaansluiting, zo werd vorig jaar al besloten en getekend. ‘Een mooie nieuwe stap’, aldus Tanja de Jonge, ‘Het glasvezelnetwerk moet ons energiezuiniger, stabieler en sneller internet bieden’. Het is de bedoeling dat media 2023 het grootste deel van Barendrecht al aangesloten is. Ook de bedrijventerreinen worden voorzien van deze razendsnelle verbinding.

Advertenties uit de krant