Max is een lieve, vrolijke en enthousiaste knul.
Max is een lieve, vrolijke en enthousiaste knul. Foto:

Lieve druktemaker Max zoekt een baas

Algemeen

REGIO - In De Dierenstee wacht Max op een nieuw thuis. 

Max is een lieve, vrolijke en enthousiaste knul van ruim zes jaar oud. Een druktemaker met veel energie voor wie een baas wordt gezocht die veel tijd aan hem kan besteden. Niet alleen om gezellig samen op pad te gaan en leuke dingen te ondernemen, maar ook om Max nog het een en ander te leren. Zo beheerst hij de commando’s niet goed en kan Max uit enthousiasme ook flink aan de lijn trekken.
Als hij tijdens een wandeling een andere hond tegenkomt, reageert Max wisselend; hij negeert zijn soortgenoot meestal. Daarom wordt Max bij voorkeur niet bij een andere hond geplaatst, maar dat heeft vooral te maken met de allergieën van Max en daarom is het vooral om praktische redenen niet zo handig als Max zijn huis moet delen met een soortgenoot.
Max heeft namelijk een voedselallergie en is daarnaast allergisch voor schimmels en opslagmijten. Dat betekent niet alleen dat hij hypoallergeen voer moet krijgen, maar ook dat dat Max wekelijks gewassen moet worden met een speciale shampoo en dat alles in huis om de circa vijf maanden behandeld moet worden met een spray. Ook heeft Max een anti-allergiekussen nodig en is het belangrijk dat er geen vloerbedekking in huis ligt. Dat vraagt van de toekomstige baas van Max dus echt wat meer tijd en aandacht dan in het geval van een ‘gezond’ dier.

Voor Max wordt dus een baas gezocht die het niet bezwaarlijk vindt om Max de extra zorg te bieden die hij nodig heeft en hem veel aandacht kan geven.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 – 655 150, email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl

Advertenties uit de krant