Afbeelding

Kijk achter de schermen in de automotive

Algemeen

Auto Hoogenboom nodigt studenten, werkzoekenden en geïnteresseerden in de automotive branche in de regio Rotterdam uit voor het gratis event: de Automotive Experience powered by Auto Hoogenboom op 23 mei 2023. Hier ervaar je hoe het is om te werken bij één van de grootste autodealers van de regio.

De Automotive Experience op 23 mei
Interesse in de autobranche? Gek van (sleutelen aan) auto’s of brommers? Dit gratis event biedt een unieke mogelijkheid voor een avond vol beleving en inspiratie. Tijdens deze avond krijg je een kijkje achter de schermen bij banen in de automotive. Denk aan sales, leasing, schade, werkplaats, magazijn en service.

Wat kun je verwachten?
Op dinsdag 23 mei tussen 18.00 en 21.00 uur kom je alles te weten over de automotive branche en werken bij Auto Hoogenboom. Het event vindt plaats in het nieuwste pand van Auto Hoogenboom aan de Autostrada in Rotterdam (Landaulettestraat 9). Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan via https://www.autohoogenboom.nl/automotive-experience/ .

De onderdelen van het programma:

  • alles ontdekken over de automotive branche
  • ontdekken hoe het werken bij Auto Hoogenboom is
  • genieten van een lekker hapje en drankje
  • een kijkje nemen het nieuwste pand van Auto Hoogenboom
  • laat je race skills zien op de simulator

Waarom Auto Hoogenboom? 
Auto Hoogenboom is dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagen. Met deze vijf merken, een onafhankelijke leasemaatschappij voor alle merken, een eigen verhuurbedrijf en twee schadeherstelbedrijven is Auto Hoogenboom dé mobiliteitspartner in de regio Rotterdam-Rijnmond. Het bedrijf heeft een kleurrijke geschiedenis. Piet Hoogenboom startte het bedrijf in 1935. Door op zijn Rotterdams de handen uit de mouwen te steken heeft het bedrijf alle zware stormen in de loop van de jaren doorstaan. Na 87 jaar is de passie van Piet Hoogenboom voor auto’s nog overal in Groot Rotterdam te zien! Auto Hoogenboom investeert in mensen en techniek. Via cursus- en opleidingsmogelijkheden in huis en bij importeur PON (het moederbedrijf) tillen we de kennis en kunde naar een hoger niveau. Kijk voor meer informatie over werken bij het leukste automotive bedrijf in de regio op www.autohoogenboom.nl/werken-bij

Advertenties uit de krant