Afbeelding

Tennisvereniging Barendrecht trapt het seizoen af

Algemeen

BARENDRECHT – Het nieuwe tennisseizoen gaat van start. Dit wordt door Tennisvereniging Barendrecht (TVB) gevierd met een open dag op zaterdag 30 maart.

Vanaf 9.30 uur worden alle geïnteresseerden verwelkomd met koffie of thee. Het bestuur en de trainers van TVB staan klaar om iedereen kennis te laten maken met de sfeer en mogelijkheden die de vereniging te bieden heeft. Na het ontvangst krijgen bezoekers om 10 uur een presentatie met alle ins en outs over de vereniging, gevolgd door een informatieve rondleiding langs de tennisfaciliteiten. Voor de snelle beslissers is er de mogelijkheid om ter plekke lid te worden. 

De open dag is niet alleen bedoeld voor potentiële nieuwe leden, maar ook voor bestaande leden die afgelopen winter lid zijn geworden. Voor hen is er specifieke informatie beschikbaar om het komende seizoen optimaal te benutten. 

Om 13.30 vindt de officiële opening van het nieuwe terras en de overkapping plaats. Dit wordt gedaan door burgemeester Schneider. Verder houden ze voor de seniorenspelers een Stampertjesdag, een activiteit om het seizoen goed van start te laten gaan.

Het bestuur en de leden van Tennisvereniging Barendrecht kijken uit naar een nieuw tennisseizoen en hopen dit met de bezoekers zaterdag 30 maart te kunnen vieren. 

Advertenties uit de krant