Afbeelding

Sihem: Pride Rotterdam

Column Column

Ik ben afgelopen juni naar Roze Zaterdag X Pride Rotterdam geweest met wat vrienden. Dit was de mooiste gebeurtenis ooit.

Normaal houd ik niet van druktes; al dat geduw en getrek en gehijg in je nek, nee bedankt. Mij niet bellen. Maar dit was anders. Er was overal muziek en iedereen was gelukkig! Er was een groot concert van verschillende artiesten, Duncan Laurence, S10, Glenn etc. Het was kortom geweldig. 

We hebben meegelopen met de Pride walk, van 5 kilometer. Normaal zou ik dus echt niet 5 kilometer in de hitte voor de lol lopen, maar nu was het zo gezellig met iedereen, alle muziek en leuke mensen. Het was zo ontzettend tof om dit te doen met mijn beste vrienden en ik zou het zo weer doen.

Verder ben ik ontzettend trots op mijzelf. Ik had verteld dat ik van lezen houd enzo, maar ik ben echt een boeken junkie. Ik heb ooit echt 60 euro uitgegeven aan boeken omdat ik ze MOEST hebben. Wij gingen naar de Donner, en ik, de grootste boekenfreak die er is, heb niks gekocht. Niks geen boek, geen cd, geen schriften. Niet eens een boekenlegger! Ik was zo trots, want ik zag allemaal boeken die ik wilde hebben. Maar ik heb nog wat boeken liggen die ik moet lezen dus die gaan er eerst aan.

Na dit alles zijn we naar huis gegaan. Ik bedoel, drie autisten in een drukke stad; dat is uiteraard vermoeiend. Gelukkig hadden we het zo gedaan dat we allemaal op tijd naar huis konden en niemand er last van had, ik bedoel, daar zijn echte vrienden voor.

Maarreee, ik begin door mijn boeken heen te komen, heeft iemand nog wat tips?!

Advertenties uit de krant