Afbeelding

Succesvolle Turkse avond bij Kleurrijk

Verkiezingen

BARENDRECHT – In het kader van verbinding hield stichting Kleurrijk vrijdag 9 februari een Turkse avond met eten en drinken in de Waterpoort. Jolanda Bogerd en de enthousiaste vrijwilligers hebben met enorme passie veel werk verzet.

Suzanne Kok van Vrienden voor Vrienden Barendrecht en kandidaat-raadslid voor de PvdA, verleende ondersteuning aan de avond. De grote opkomst was divers. Gasten met verschillende culturele achtergronden waren aanwezig. Dit leidde tot aangename gesprekken.

Jolanda Bogerd van stichting Kleurrijk gaf in een gesprek met Cengiz Tutar, tevens kandidaat-raadslid voor PvdA, aan dat ze erg verheugd was met de grote opkomst en de interesse van de gasten voor elkaar. ,,Verbinding is heel erg belangrijk, vooral om elkaar te kunnen begrijpen. We hebben elkaar nodig en wij moeten opstaan voor elkaar. We moeten het samen doen."

Jolanda en Cengiz spreken af om deze verbindende lijn door te trekken, om samen te werken aan nauwe samenwerkingen in Barendrecht met als doel een krachtige diverse samenleving die in verbinding staat met elkaar.

Aan deze geslaagde avond wordt een vervolg gegeven op vrijdag 9 maart. Er wordt dan een Hollandse avond gehouden, een samenwerking tussen Vrienden voor Vrienden Barendrecht en stichting Kleurrijk.

Advertenties uit de krant