Noah is een dame met karakter.
Noah is een dame met karakter.

Kat met een karakter

Algemeen

REGIO - Wie op zoek is naar een kat of poes met een uitgesproken karakter heeft het momenteel in De Dierenstee voor het uitkiezen. Er wonen een aantal leuke katten in de opvang die voor gezelligheid in huis zorgen, maar tegelijkertijd ook graag hun eigen gang gaan en duidelijk hun grenzen aangeven. 

De tien jaar oude Noah is zo’n dame met karakter. Ze kan gezellig kletsen en houdt van aandacht, maar dan het liefst wel op eigen initiatief. Als Noah zin heeft om te kroelen, komt ze haar baas opzoeken of komt ze op schoot liggen. Noah vindt het prima om geaaid te worden, maar als ze het zat is laat ze dat duidelijk weten. Noah weet namelijk heel goed wat ze wil, maar ook wat ze niét wil. Het liefst gaat Noah haar eigen gang, zo is ze graag buiten. Die mogelijkheid moet Noah bij haar nieuwe baas absoluut hebben, want buiten heeft Noah het erg naar haar zin. 

Noah is het gezelschap van andere katten en zelfs honden gewend, maar in de opvang is ze niet altijd even vriendelijk tegen de andere katten in haar kamer. Het is dus de vraag of Noah opnieuw bij een soortgenoot kan worden geplaatst. Als ze de vrijheid heeft om de andere kat te ontwijken, zou het wellicht geen probleem hoeven te zijn, maar uiteraard kan Noah ook ergens alleen geplaatst worden. 

Noah is een hele leuke huisgenoot en op een gezellige manier aanwezig, maar ze heeft wel een baas nodig die haar in haar waarde laat en die accepteert dat Noah zelf bepaalt wanneer ze aandacht wil. Die baas heeft aan Noah leuk gezelschap.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 – 655 150, email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl

Advertenties uit de krant