Prissy en Hippety Hopper.
Prissy en Hippety Hopper.

Konijnenduo is dol op elkaar

Algemeen

REGIO - Al sinds het begin van dit jaar is het druk in het konijnen- en knaagdierenverblijf van De Dierenstee. Met veel vondelingen, zwangere voedsters en nestjes met jonge konijnen schommelt het aantal dieren gemiddeld rond de vijfentwintig. Wie dus een maatje zoekt voor zijn konijn, kan zeker bij De Dierenstee terecht.
Daarnaast wacht er ook een leuk en lief duo op een nieuw thuis. Het zijn voedster Prissy en haar vriend met de bijzondere naam Hippety Hopper. Ze zijn respectievelijk drie en vier jaar oud. Het duo maakt deel uit van een groep van zes konijnen waar afstand van werd gedaan. De meeste konijnen uit deze groep zijn vrij rustig en schuchter en dat geldt ook voor Prissy en Hippety Hopper. Geaaid worden vinden ze spannend en het zijn zeker geen konijnen waar je uitgebreid mee kunt knuffelen. Wel zijn ze erg dol op elkaar en dat is leuk om te zien.
Voor Prissy en Hippety wordt een plek binnenshuis gezocht, met name omdat Hippety vaak een vies achterlijfje heeft, waarschijnlijk kan hij die plek niet zo goed zelf schoonhouden. Binnenshuis wordt Hippety minder snel vies, maar ook dan moet hij dagelijks worden gecontroleerd. Wat de oorzaak is van het snel vies worden, is niet bekend. Hippety Hopper is eerder geopereerd aan een liesbreuk, maar daar is hij van hersteld. Wel heeft hij dus nu wat meer zorg nodig, maar na alles wat Hippety Hopper de laatste tijd heeft meegemaakt, verdient hij dat dubbel en dwars.
Wie heeft een rustig thuis voor dit leuke duo en kan veel aandacht aan hen besteden?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 – 655 150, email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl

Advertenties uit de krant