De Verhalenmand bestaat vijf jaar en start ook in Waterpoort met activiteiten.
De Verhalenmand bestaat vijf jaar en start ook in Waterpoort met activiteiten. Foto: Leonie Gravesteijn

Verhalenmand ook in Waterpoort

Algemeen

BARENDRECHT - De Verhalenmand bestaat in september vijf jaar en start ook in Waterpoort met nieuwe activiteiten voor kinderen.
Op maandagochtend is er 'Spelen met taal'. Samen met de handpomp Kletskous spelen kinderen met taal. Op een speelse manier komen er allerlei thema's langs.
Dit is goed om spelenderwijs de taal te leren. Deze activiteit is voor kinderen van twee tot vier jaar en hun (groot) ouder en duurt zo'n drie kwartier. Na afloop wordt er nog wat gedronken. De groep bestaat uit maximaal twaalf kinderen. Op maandagochtend 25 september om 10 uur wordt er gestart in het zaaltje Tribune in Waterpoort. De kosten zijn 56 euro voor acht keer.

Op dinsdagmiddag 26 september om 15 uur start De Verhalenmand met 'Ontdekkingsreis met verhalen' voor kinderen van acht tot twaalf jaar.
Via verhalen komen deelnemers in allerlei landen en situaties terecht, ontmoeten zij allerlei mensen en kan iedereen de held van het verhaal zijn. Tijdens de activiteit wordt er gekeken en geluisterd naar verschillende verhalen en leren de kinderen hoe ze zelf een leuk of spannend verhaal kunnen schrijven en tekenen. De kosten zijn 40 euro voor acht keer.

Voor meer informatie en opgave info@verhalenmand.nl of www.verhalenmand.nl via het contactformulier.

Advertenties uit de krant