Afbeelding

Cadeautjes gezocht voor Cadeautjesbank

Algemeen

BARENDRECHT - Voor de Cadeautjesbank is de Barendrechtse Uitdaging op zoek naar bijvoorbeeld relatiegeschenken of kerstpakketten die bedrijven over hebben. Regelmatig kopen bedrijven te veel relatiegeschenken of kerstpakketten in om te verdelen onder werknemers of relaties. De Cadeautjesbank is zeer content met deze overgebleven artikelen.

Het doel van de Cadeautjesbank is om cadeautjes in te zamelen voor vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor anderen. Hierbij kan gedacht worden aan de vrijwilligers die meedoen aan de Dag van de Mantelzorg. Tevens kunnen deze cadeaus bijvoorbeeld gebruikt worden als (eindejaars)geschenk voor vrijwilligers die zich gedurende langere tijd inzetten voor vrijwilligersorganisaties.

Er heeft zich inmiddels al een lokaal bedrijf gemeld dat relatiegeschenken en andere producten ter beschikking wil stellen voor de cadeautjesbank. Uiteraard hoopt de Barendrechtse Uitdaging dat er nog vele bedrijven dit goede voorbeeld zullen volgen. Meer informatie over de Barendrechtse Uitdaging via www.barendrechtseuitdaging.nl

Advertenties uit de krant