Afbeelding

Een avond vol geluk bij Zeppelin

Algemeen

BARENDRECHT - ODS de Zeppelin in Carnisselande is de eerste school in Nederland waar al het onderwijzend personeel geschoold is in de methodiek van de Gelukskoffer. Naast de Gelukskoffer, de inzet van de zelfontwikkelde methode Saar (Samen, Aardig, Rustig) en de inzet van Rots- en Watertrainingen ter bevordering van zelfvertrouwen, reikt de school leerlingen de benodigde tools aan om zelfbewust en gelukkig te zijn, blijven en worden.

Dinsdag 20 maart is er een ouderavond met als thema 'Geluk'. De avond begint om 19.15 en zal rond 22 uur afgerond worden. Leerlingen uit groep 7 zullen in het theater thema's die van belang zijn voor geluk presenteren. Ook worden de resultaten bekend van een enquête die eind vorig schooljaar is afgenomen onder de leerlingen.

Ouders kunnen de volgende workshops volgen: 'Geluk en ontwikkeling', 'Rots en Water Workshop' en 'De kwaliteiten van uw kind in beeld'. Ook wie geen kinderen op de school heeft, is welkom om 'het geluk op deze avond te komen proeven'. In dat geval graag tijdig aanmelden bij de coördinator zorg, Josefien Bouwknegt. Dat kan via 0180-626317.

Advertenties uit de krant