Archieffoto 2017
Archieffoto 2017

Truckrun op 7 juli

Algemeen

BARENDRECHT – Op Zaterdag 7 juli vindt de achtste Truckrun in Barendrecht plaats. Om twaalf uur zal de bonte stoet van vrachtwagens starten vanaf het Hillfresch terrein. De Truckrun is een rondrit door Barendrecht en omstreken waarbij jong en oud met een verstandelijke beperking als bijrijder mag meerijden op een vrachtwagen. Dit gepaard met natuurlijk veel getoeter en massa's zwaaiende mensen langs de kant van de weg. Ook dit jaar zijn er weer ruim tweehonderd bijrijders die de dag van hun leven mee gaan maken. Jammer genoeg moest de organisatie de inschrijving eerder sluiten vanwege het behaalde maximum bijrijders. De animo om mee te mogen rijden is groot en wordt ieder jaar groter. Zestig motorrijders rijden voor de stoet uit, twintig verkeersregelaars zorgen dat de route vrij is en er staan vijftig vrijwilligers op het Hillfresh terrein. Ook is de Armerikaanse schoolbus weer van de partij.

Het startschot wordt gedaan door Thomas, de klusser van RTL 4 programma Eigen Huis en Tuin. Hij zal vergezeld worden door Barend en Dregje, de mascottes van Centrum Barendrecht.

Om 15 uur wordt de bonte stoet terugverwacht op het Hillfresh-terrein. Hier is vanaf 12 uur al vermaak met Anita & Ed. Na 15 uur treden Tom Haver – bekend van het voorprogramma van de Toppers – en Peter Meijer – deed mee aan het programma Bloed, Zweet en Tranen – op.

Sponsors en vrijwilligers kunnen zich via de website aanmelden.  

De route is te vinden op www.truckrunbarendrecht.nl.

Programma Truckrun Barendrecht 2018

Vanaf 09.00 uur Aankomst en aanmelding chauffeurs. Hier ontvangt iedere deelnemer een lunchpakket en consumptiebonnen voor een hapje en een drankje bij terugkomst.

Vanaf 09.30 uur Aankomst en aanmelding bijrijders. Hier ontvangt iedere deelnemer een lunchpakket en consumptiebonnen voor een hapje en een drankje bij terugkomst.

12.00 uur Start Truckrun. Het startschot zal dit jaar gelost worden door Thomas Verhoef, de klusser van RTL 4's Eigen Huis & Tuin.

12.30 uur Onze inmiddels bekende huisartiesten, zangduo Anita en Ed, zullen de achterblijvers op terrein voorzien van een spetterend optreden.

15.00 uur Optreden van Peter Meijer

+/- 15.00 uur Feestelijke binnenkomst van de trucks Na het genot van een hapje en een drankje op het terrein, gaan de dansschoenen aan

en kan er genoten worden van onderstaande optredens:

15.30 uur Optreden van Tom Haver

16.00 uur Optreden van Peter Meijer

16.30 uur Optreden van Anita en Ed

18.30 afsluiting.

Truckshow met Man, Mercedes, Profile Tyrecenter DBS, Scania, Volvo.

 

Advertenties uit de krant