Afbeelding

Echtpaar Laban-Struijk 65 jaar getrouwd

Algemeen

BARENDRECHT  – Echtpaar Laban-Struijk was gisteren 65 jaar getrouwd. Het echtpaar trouwde op 19 augustus 1953. Het jubileum werd zondagmiddag gevierd met kinderen, kleinkinderen, familie en een aantal hechte vrienden.

Locoburgemeester Peter Luijendijk feliciteerde de jubilarissen vandaag met hun briljanten huwelijk. Hij vroeg hen naar het geheim om 65 jaar bij elkaar te blijven. Elkaar verdragen, samen optrekken, maar elkaar ook de ruimte geven op eigen dingen te doen, was daarop het antwoord. Meneer Laban: ,,Het is belangrijk elke dag opnieuw hard werken aan je relatie. Maar we hebben ook geluk gehad. We hebben bijvoorbeeld weinig te maken gekregen met ziekte.'' Mevrouw Laban: ,,En de veranderingen accepteren is belangrijk, want die komen er hoe dan ook.''

Het echtpaar is altijd actief betrokken geweest bij de Dorpskerkgemeente. Dat leverde veel sociale contacten op. Ook via clubs die zij bezoeken, zoals een muziekkring, kennen zij veel mensen. De huwelijksjubilea zijn altijd goed gevierd. Echtpaar Laban kan terugkijken op een rijk leven, vertelden zij. 

Afbeelding

Advertenties uit de krant