Afbeelding

Bengi zoekt rustig huis

Algemeen

BARENDRECHT - Van sommige dieren verwachten de medewerkers van De Dierenstee dat ze heel snel een nieuw thuis zullen vinden. Bij honden heeft dat meestal te maken met het ras, bij katten met het karakter en de leeftijd. Het is dan ook heel vreemd als de plaatsing van een dier zoals hond Bengi veel langer blijkt te duren. Want hoewel deze vijf jaar oude knul nog wel het een en ander moet leren, is hij vooral een leuke en vrolijke hond.

Bengi is een kruising Jack Russell Terriër en een bonk enthousiasme en energie. Hij is daarmee de ideale hond voor een sportieve baas, want Bengi is dol op wandelen, spelen, zwemmen en meelopen naast de fiets. Hij vindt het geweldig om actief bezig te zijn. Het liefst zou hij de hele dag met een bal spelen; apporteren kan Bengi als de beste.

De commando's beheerst hij nog niet heel goed. Daarom wordt er in de opvang geoefend. Gelukkig is Bengi leergierig en met behulp van een koekje en een balletje boekt hij vooruitgang. Aan de lijn loopt Bengi over het algemeen goed mee, al kan hij soms trekken. Op soortgenoten reageert Bengi wisselend, plaatsing bij een andere hond is in ieder geval geen goed idee.

Voor Bengi wordt een rustig thuis gezocht waar men veel tijd en aandacht aan hem kan besteden en waar hij niet lang alleen thuis is.

De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, 0186-655150, info@dierenstee.nl, www.dierenstee.nl. Openingstijden: maandag van 11 tot 15 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 11 tot 15.30 uur.

Advertenties uit de krant