Afbeelding

Decemberuitvoeringen bij CultuurLocaal

Algemeen

BARENDRECHT - In december zijn er bij CultuurLocaal altijd veel uitvoeringen. De voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang.

Dinsdag 11 december is er een Top2000 avond met live gespeelde en gezongen nummers uit de 'lijst der lijsten'. Iedereen is welkom om deze avond mee te maken. Nummers als 'Happy', 'Sultans of Swing' en 'Under The Bridge' komen voorbij. Het programma kent grote tegenstellingen, bijvoorbeeld tussen nummers als 'Het is zo stil in mij' en 'Highway to Hell' of een klassieke benadering van Lost van Anouk tegenover een heftig dj-optreden.

Beginners, gevorderde jongeren en volwassenen, docenten, iedereen doet mee.  Als klap op de vuurpijl is er een live versie van Bohemian Rhapsody. Het nummer wordt uitgevoerd door docenten van CultuurLocaal, aangevuld met een projectkoor onder leiding van Birgit de Priester.

De BaerneZaal is omgetoverd tot een soort cafe, een plek waar presentator Jos Vis zich prima thuis voelt en zo nu en dan muzikanten zal ondervragen over hun favoriete muziek. Het publiek kan meedoen met een miniquiz: 'raad de beroemde riffs & licks'.

Na de jaarlijkse Carolsdag in de Dorpskerk tijdens het WinterFeest volgt de klassieke kerstuitvoering op dinsdag 18 december. Muzikanten kunnen op maandag 10 en 17 december van 19 tot 19.45 uur in de Baerne mee komen repeteren met een 'Christmas medley'.

Zowel de Top 2000 avond als de kerstuitvoering beginnen om 19.30 u in De Baerne, Buitenlandse Baan 1. De toegang is gratis. www.cultuurlocaal.nl.

Advertenties uit de krant