Afbeelding

Een wensput vol gereedschap

Algemeen

BARENDRECHT - Enkele maanden terug kwam matchgroeplid van de Barendrechtse Uitdaging Tahnee Valkenburg van Pie Party op het idee om gereedschappen in te zamelen voor de klusclub van Zorggroep De Toekomst. De mannen die gebruik maken van de dagbesteding hebben gevraagd om diverse ontbrekende gereedschappen.

Deze mannen maken onder meer tuinmeubilair van steigerplanken. Karwei Barendrecht Carnisse heeft daarop een wensput, gemaakt door de leden van de klusclub zelf, neergezet in de hal. Vele doe-het-zelvers hebben ruim gedoneerd. Enkele gereedschappen zijn zelfs direct bij De Toekomst afgegeven.. Op de vraag van Karwei of er nog gereedschappen missen, is een lijstje samengesteld: een slijpmachine, een aantal handzagen en schroeven. Manager Joeri de Grauw heeft toegezegd deze wensenlijst te vervullen.

Zorggroep De Toekomst dankt alle goede gevers en vooral Joeri de Grauw, die samen met Tahnee Valkenburg het idee om gereedschappen in te zamelen bij de Barendrechtse Uitdaging heeft ingebracht. Dat Karwei daarnaast ook nog de ontbrekende gereedschappen wist aan te vullen, komt voor de zorggroep helemaal als een verrassing in deze feestelijke december maand.

Advertenties uit de krant