Afbeelding
Foto: KCB

KunstCreatief lanceert nieuwe website

Algemeen

BARENDRECHT - De geheel nieuwe website van KunstCreatief, www.kunstcreatief.nl, is gelanceerd. Samen met het Barendrechtse internetbureau Brancom heeft KunstCreatief de website vormgegeven en met Netzaken.nl een stappenplan gemaakt om onder meer de inschrijvingen online te vereenvoudigen.

Informatie over de ontwikkelingen bij KunstCreatief, het gehele team , de nieuwsbrieven, de Facebookberichten, de verschillende workshops voor scholen en diverse doelgroepen, het is nu allemaal te vinden op de website.  De homepage geeft aan wat er allemaal bij KunstCreatief te vinden is. Momenteel zijn alle cursussen voor 2019 zichtbaar. Nieuw is de mogelijkheid om een cursus te vinden die bij past bij de persoonlijke voorkeuren, op een gekozen dag en tijdstip.

Door doorlopende innovatie zal de website constant in beweging zijn. iedereen is welkom op de website. Én bij het open huis op zaterdag 12 januari in de Baerne van 11 tot 15 uur. Daar kan men kennismaken met de kunstenaars en de ateliers van KunstCreatief.

Kijk voor meer informatie op www.kunstcreatief.nl of kom langs aan Buitenlandse Baan 1. Contact opnemen kan via 0657141044 en info@kunstcreatief.nl. Scholen kunnen terecht op www.cultuureducatiebarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant