Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto Jaap Reedijk
Foto Jaap Reedijk (Foto: Jaap Reedijk)

Middagfilms in theater

BARENDRECHT - Theater Het Kruispunt in Barendrecht vertoont vanaf het nieuwe jaar ook films in de middag. Het theater transformeert elke dinsdagavond tot filmhuis en vertoont een veelzijdig filmaanbod. Kaskrakers uit Hollywood, Nederlandse bestsellers, Oscarwinnaars en internationale parels die te zien waren op diverse filmfestivals. Deze films zijn vanaf nu ook in de middag te zien. Onder meer All You Need Is Love, Beautiful Boy, Bon Bini Holland 2, Becoming Astrid en Stan & Ollie.

Het initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met KijkopWelzijn. Zij kwamen tot de conclusie dat veel bewoners niet in de gelegenheid zijn om 's avonds Het Kruispunt te bezoeken, maar wel graag 's middags zouden willen en kunnen. Daarom start het theater een pilotperiode van drie maanden met films op dinsdag om 13.30 uur. De vertoningen zijn toegankelijk voor iedereen.

In 2019 bestaat Het Kruispunt 25 jaar. Dat wordt gevierd met diverse feestelijke activiteiten en acties. De middagfilm is hier onderdeel van. Het filmoverzicht is te vinden op www.theaterhetkruispunt.nl/films.

Meer berichten