Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Update van BP Ziedewij

BARENDRECHT - Bij BP Ziedewij zijn eind november diverse kleinere en grote werkzaamheden gestart om het servicestation aan Middelweg 3 klaar te maken voor een duurzamere toekomst. Dit kan op sommige momenten van invloed zijn op beschikbaarheid van bepaalde producten en op de toegankelijkheid. Een update.
De uitgebreide tankkeuring is succesvol uitgevoerd en de vloeistofdichte vloer ter hoogte van de dieselstraat voor vrachtwagens en de AdBlue pomp zijn gereed. Doordat is besloten extra vernieuwingen door te voeren, blijven deze locaties iets langer gesloten. De verwachting is dat de dieselstraat alsmede het AdBlue servicepunt in week 4 weer worden opengesteld. AdBlue is overigens in de shop gewoon verkrijgbaar.
Van week 5 tot en met 9 is er (onder voorbehoud) tijdelijk geen LPG beschikbaar. Ook hiervan moet de tank worden gekeurd en zal de vloeistofdichte vloer worden vernieuwd.
De LPG-pompen worden bovendien verplaatst. Op de plek van deze pompen kunnen klanten vanaf circa week 9 alle brandstofproducten afnemen. ,,We werken hard aan onze locatie, zodat we over enige tijd weer helemaal voldoen aan de nieuwste eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. En in de toekomst nog veel meer services kunnen bieden aan de inwoners van Barendrecht en iedereen die ons servicestation gebruikt om even bij te tanken'', aldus ondernemer Gerard Verveer. ,,Alvast excuses voor eventuele overlast. We doen er alles aan dit zo beperkt mogelijk te houden'. Het station blijft gedurende de ontwikkelingen geopend.

Meer berichten