Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Nieuw: een PuurGezonde praktijk

BARENDRECHT - 'Weg met strenge diëten en afslankhypes. Terug naar puur gezond eten! Want dat is de beste oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen.' Steeds meer diëtisten en gewichtsconsulenten hanteren deze aanpak in hun praktijk. Ook bij Petra Potters Massage en Voedingsadvies in Barendrecht kun je terecht voor zulke voedingsadviezen.
Petra: ,,Geen pakjes, zakjes, shakes en light-producten, maar echt eten dat lekker en gezond voor je is. Wie op die manier eet, verbetert zijn gezondheid en valt af. Op een lekkere manier.'' Dat is de missie van PuurGezond.nl. Ook Petra hanteert deze aanpak in haar praktijk.
Petra heeft haar praktijk aan Punter 21 te Barendrecht sinds 2015. Zij verzorgt diverse massagebehandelingen, zoals sportmassage, bindweefselmassage en diverse ontspanningsmassages. ,,Voedingsadvies sluit goed aan op de bestaande werkzaamheden binnen mijn praktijk.'' Petra is gediplomeerd gewichtsconsulente en aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).
,,Het draait in deze methode allemaal om echt eten'', zegt Petra. ,,Pure, eerlijke producten die je verzadigen en voeden. Wie geniet van een puur gezonde voeding, voelt zich energieker en heeft geen last van snaaihonger. In mijn praktijk leer ik cliënten graag hoe ze soepel kunnen overstappen naar zo'n eetpatroon. Met lekkere recepten, goede tips en een duidelijk stappenplan. Daarvoor gebruik ik de boeken 'PuurGezond! Slank in 8 stappen' en 'Eet meer! Lekker in je vel met PuurGezond' van diëtist Karine Hoenderdos als inspiratiebron.'' Meer informatie op www.petrapotters.nl.

Meer berichten