Foto Herman Dommers
Foto Herman Dommers

Cees van der Meer te gast bij Exxact

Algemeen

BARENDRECHT – 'Met Gorter aan Tafel' is donderdag 14 februari van 20 tot 21 uur weer te horen bij Exxact Barendrecht. Deze keer is Cees van der Meer te gast. Cees is onder andere een bekend gezicht van BVV waar hij ruim tien jaar als spits in het eerste heeft gespeeld en veel vrijwilligers taken uitvoerde. Tot tien jaar geleden woonde hij in Barendrecht, tegenwoordig is Dordrecht zijn woonplaats.

Cees van der Meer werkte tot voor kort op een basisschool in Rotterdam en is in de hele regio een veelgevraagd presentator van evenementen. Zo was hij veilingmeester tijdens het diner bij kaarslicht in De Dorpskerk. Op 6 april is hij veilingmeester bij VV Barendrecht. Genoeg om over te praten met Wouter Groter en vaste gasten Arco van der Lee en Astrid Potuijt.

Zoals iedere maand zal er weer een Barendrechter van de maand worden genomineerd om aan het einde van het jaar de titel van Barendrechter van het jaar weer uit te kunnen reiken. Wie wordt deze keer Barendrechter van de maand?

Met Gorter aan Tafel is elke tweede donderdag van de maand live te beluisteren op Exxact Barendrecht in de ether op 106.4FM, op www.exxact.nl en via de app.

Advertenties uit de krant