Logo deschakelbarendrecht.nl

Dagreis naar Keukenhof

BARENDRECHT – Wie altijd al eens naar de Keukenhof gewild heeft, kan zaterdag 6 april mee met een dagreis. Vanaf de carpoolplaats bij Rabobank Heinenoord (N217) gaat die dag een touringcar naar de 'Tuin van Europa' in Lisse. Jong of oud, iedereen kan mee. Deelnemers zijn die dag van 9 tot 20 uur uit en thuis voor 45 euro. Dat is inclusief vervoer en toegangsbewijs.

De jongemannen Jaco en Leendert ontwikkelen onder de naam Jack & Louis Events dit soort activiteiten. Ze bijten de spits af met deze dagtocht naar de Keukenhof.

Met een bloemenweelde van 32 hectare omvang is de Keukenhof één van de belangrijkste toeristische attracties van Nederland geworden, een bloemenshow met meer dan zevenmiljoen bloeiende voorjaarsbloemen, waaronder 800 verschillende tulpensoorten. Dit jaar gaat de zeventigste editie van start, met als thema 'Flower power'.

Jack & Louis Events biedt nu de mogelijkheid daar gezellig met een groep Barendrechters en Hoeksche Waardenaars naartoe te gaan. Er kunnen maximaal 54 personen mee. Opgeven kan bij Jaco Wolfert. Het liefst per mail: keukenhof2019@outlook.com. Maar bellen kan ook: 0624113766.

Meer berichten