Afbeelding

Nieuwe Lessenreeks De23

Algemeen

BARENDRECHT - Plusklas De23 start op 2 en 3 april een nieuwe reeks lessen van tien ochtenden. Het nieuwe projectthema is 'Vogels'. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn: indeling van het dierenrijk, wat zou er aan een mens moeten veranderen om ook te kunnen vliegen, onderzoek in het veld naar vogelgedrag, vogelzang, nestkasten en de mythe van Icarus. In samenhang hiermee verdiepen leerlingen zich in filosofische vragen, mindset of wiskundige en taalkundige raadsels.

De23 is een externe plusklas en biedt wekelijks tijdens schooltijd les aan (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen, die op hun eigen basisschool te weinig uitdaging ondervinden.

De23 heeft twee groepen: op dinsdag voor kinderen van groep 4 tot en met 7, op woensdag voor kinderen van groep 6 tot en met 8. Bij voldoende aanmelding kan ook een plusklas voor jongere kinderen gestart worden. De lestijden zijn van 8.45 tot 12 uur. De eerste les is altijd een (gratis) proefles.

Ouders kunnen hun kind aanmelden via contact@de23.nl of 0648862921. Vanwege de leerplicht dient de basisschool toestemming te geven. Meer informatie is te vinden op www.de23.nl.

Advertenties uit de krant