Afbeelding

Bethelbazar in jubileumuitzending 'Hart'

Algemeen

BARENDRECHT - Arie Nootenboom van de Bethelbazar en oud-radiomakers van Hart voor Barendrecht zijn dinsdag 7 mei te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Het radioprogramma is tien jaar geleden van start gegaan. Net als in de eerste uitzending vertelt Arie Nootenboom in deze uitzending over de doelen en organisatie van de Bethelbazar, die op 10 en 11 mei gehouden wordt.

Aandacht voor de Bethelbazar past in het programma Hart voor Barendrecht, omdat de Bethelbazar met haar goede doelen een van de vele voorbeelden is waarin zichtbaar is hoe kerken zich inzetten voor een betere leefomstandigheden van medemensen. Met oud-radiomedewerkers wordt teruggeblikt naar hoogtepunten in de uitzendingen. Uitzendingen die gaan over kerk, geloof, muziek, cultuur en samenleving. Tevens wordt met oud-medewerkers gekeken met welke activiteiten en uitdagingen zij verder zijn gegaan.

Hart voor Barendrecht is iedere dinsdag tussen 19 en 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht, te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via www.exxactfm.nl. Zie voor meer informatie, het terugluisteren van een uitzending en de activiteitenagenda www.hartvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant