Afbeelding

JeugdOrkest doet mee aan Mega Kids Orkest

Algemeen

BARENDRECHT - Leden van het JeugdOrkest van Harmonie Barendrecht doen zaterdag 18 mei mee aan een grote play-in in Tiel, het Mega Kids Orkest. In de ochtend en middag studeren deelnemers op een aantal stukken. Dat doen ze met kinderen uit andere orkesten uit Tiel en de regio.

De dirigent van die dag is Ivo Kouwenhoven, die deze play-in al jaren dirigeert. De eerste jaren ging een aantal geselecteerde leden van Barendrecht mee. Vorig jaar zijn veel leden mee geweest. Dat succes wordt dit jaar herhaald.

Wie geen lid is van het JeugdOrkest maar wel mee wil, kan zich (zo spoedig mogelijk) opgeven via www.servicepuntamateurkunst.info. Daar is tevens meer informatie te vinden en kan men inschrijven voor het Mega Kids Orkest. Wie zich heeft opgegeven voor de play-in, wordt gevraagd dit door te geven aan Alice Roderkerk via alice@roderkerk.nl. Zij doet de coördinatie van de carpoolmogelijkheden vanuit Barendrecht.

Meer informatie over Harmonie Barendrecht via www.harmoniebarendrecht.nl. Of neem contact op met Maria Prooi via 0642412638 of secretaris@harmoniebarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant