Afbeelding
Foto: Rogier Jaarsma

Bekendmaking winnaars concert 3JS

Algemeen

BARENDRECHT - In de winkel van Terre des Hommes is het zaterdag 18 mei het feest. Het is bijna een jaar geleden dat de goededoelenwinkel volledig overstroomde. Inmiddels is de winkel aan Onderlangs 22 weer opgebouwd.

Daarom verloot Terre des Hommes twintig keer twee kaartjes voor een huiskameroptreden in de winkel, verzorgd door de 3JS. Vrijdag 10 mei om 12 uur worden de winnaars bekendgemaakt. Naast de kaarten voor de 3JS worden er twee winnaars getrokken die ieder twee kaartjes voor de voorstelling 'Wanted' van Mrs. Einstein krijgen. Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 24 mei en zijn ter beschikking gesteld door Theater Het Kruispunt.

Alle winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht. De 3JS zijn ambassadeurs van Terre des Hommes Nederland. Zij helpen mee in de strijd om wereldwijd kinderuitbuiting te stoppen.

Het exclusieve optreden van de 3JS zal zaterdag 18 mei om 16 uur in de winkel van Terre des Hommes aan Onderlangs 22 in Barendrecht. Zie ook Instagram (terredeshommesbarendrecht) en Facebook (terre des hommes barendrecht)

Advertenties uit de krant