Logo deschakelbarendrecht.nl

Podium Vis

BARENRECHT – Jos Vis richt dinsdag 21 mei in Podium Vis op Exxact Barendrecht tussen 20 en 21 uur de LPMW Runners team 305. Het oprichtingsbestuur en de dames van de catering van het Roparunteam zijn te gast.

Vanaf 2013 heeft dit team meegedaan aan de Roparun. Ze hebben voor het goede doel ruim 100.000 euro bijeengelopen. Na zes keer deelname hebben ze besloten dit jaar niet meer mee te doen. Alle reden voor Jos om hen naar de studio te halen. Bij de oprichting waren ze ook bij hem te gast. Met Jeroen Engelen, Arjen Engelen, Olav Swaaf en Maarten Kloppenburg blikt Jos terug op zes mooie jaren. Ook de 'catering rennies' Zorica Engelen, Saskia Kloppenburg en Tamara Swaaf zijn aanwezig om hun belevenissen te delen.

Tussen 21 en 22 uur volgt 'Doorgelicht' met de tiende aflevering van Sportcafé en de nominatie van Mark Snoek voor Boekverkoper van het Jaar. Mark van The Read Shop Barendrecht is een van de 28 genomineerden voor de titel 'Boekverkoper van het Jaar". Verder is er ook aandacht voor de jubileumeditie van Sportcafé Barendrecht. Die wordt woensdag 26 juni gehouden in het clubhuis van CAV Energie. Burgemeester Van Belzen, wethouder Bults, Adrie Poldervaart en Nienke Timmer zijn aanwezig. Leo van der Wilk, man van het eerste uur, is in de studio om het programma nader toe te lichten. Stephanie van der Arend en Henk Elderson van Fusion Acoustic Band zorgen voor de muzikale omlijsting.

Podium Vis zijn iedere dinsdag te horen op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in de regio, via exxact.nl en via de gratis app van Exxact Barendrecht.

Meer berichten