Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto: Moeke Mooren / Speakers Online
Foto: Moeke Mooren / Speakers Online (Foto: Picasa)

Mart Smeets met De top van de sport

BARENDRECHT - Zijn naam behoeft nauwelijks toelichting. Wie kent Mart Smeets niet van radio en televisie, waar hij op geheel eigen wijze de sportverslagen verzorgt van nationale en internationale sportevenementen?

Topprestaties leveren kan alleen als er sprake is van een goed uitgebalanceerd team. Dit geldt zowel in het zakendoen als in de topsport. Mart Smeets geeft in zijn programma 'De top van de sport' antwoord op een aantal vragen die iedere manager zich wel eens stelt: Hoe haal ik het beste uit mijn mensen? Welke vorm van teambuilding leidt tot een 'winning team'? Hoe blijven we scherp? Wat is de beste voorbereiding voor een topprestatie? 

Mart Smeets is donderdag 23 mei vanaf 20.15 uur in theater Het Kruispunt. Theater Het Kruispunt is 25 jaar en dat wordt gevierd met 25 procent korting. Kaarten voor Mart Smeets kosten nu 18,21 euro in plaats van 24,71 euro. Bestellen kan via www.theaterhetkruispunt.nl/martsmeets. Vul de promocode '25jaar' in en de actieprijs verschijnt. Of bestel telefonisch via 0180-615958 onder vermelding van '25jaar'.

Meer berichten