Afbeelding
Foto: TOON&BEELD

Afsluiting seizoen Open Coffee

Algemeen

BARENDRECHT - Bijna vijftig ondernemers sloten woensdag 19 juni seizoen 2018-2019 van Open Coffee Barendrecht (OCB) af. Dit keer was OCB te gast in het nieuwe pand van Autopalet aan de Kaartenmakerstraat in Ridderkerk

De Open Coffee richtte zich eerder vooral op Barendrecht. In dit afgelopen seizoen bleek dat uitstapjes naar Albrandswaard en Ridderkerk door de bezoekers erg op prijs worden gesteld. Het aantal nieuwe bezoekers is stabiel. Samen met de bezoekers die OCB al jaren bezoeken, zorgen zij voor nieuwe energie tijdens de bijeenkomsten. Dat is zeker tijdens het speeddaten prettig.

De aanwezigen werden door voorzitter Rick Hofland welkom geheten, waarna gastheer Werner Hagens de ondernemers op de hoogte bracht van de activiteiten van Autopalet. Hierop volgden drie rondes speeddaten. Dit keer werden de ondernemers geholpen met vragen als: 'Welke groei heeft jouw bedrijf voor ogen of recent gemaakt?' en 'Hoe kom je de komende zomerperiode door als ondernemer?'

Ter afsluiting van het seizoen konden drie ondernemers zich nog presenteren voor alle aanwezigen. Wilja Buijse van Hoom Communicatie, Michael Monden van All4Finance en Annemarie Vermeer van Richting Evenwicht wisten de aanwezigen te boeien met hun korte presentatie. Daarna konden de aanwezigen nog vrij netwerken.

De eerste Open Coffee na de zomerstop is op woensdag 18 september. Ook dan slaat OCB haar vleugels uit. OCB wordt dan gehouden bij Golfcentre Rhoon aan de Veerweg. Ondernemers kunnen zich aanmelden op www.opencoffeebarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant