<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelbarendrecht.nl

35+ voetbal Heerjansdam

HEERJANSDAM - Op zaterdag 14 september start er een nieuwe competitie bij voetbalvereniging Heerjansdam. Voor het eerst in de geschiedenis van de club zal het mogelijk zijn om voor de oudere generatie voetballers op een gelijkwaardig leeftijdsniveau in competitieverband te voetballen. De 35+ competitie; 7 tegen 7 op een half veld.
Het is een initiatief van talentvolle voetballers uit het verleden die hun schoenen nog niet in de wilgen willen hangen. Met volledige medewerking van de v.v. Heerjansdam organiseren zij een 35+ competitie op natuurgras, uniek in de regio. De competitieperiode loopt gelijk met de reguliere KNVB amateurcompetitie van september t/m mei. Ieder team zal 1 keer per 2 weken een wedstrijd voetballen. De wedstrijden worden zoals vermeld op een half veld gespeeld en duren 2 x 30 minuten.

Niet op kunstgras
Omdat de organisatoren behoren tot de generatie die is opgegroeid met modder, klei en her en der een plukje gras, zijn zij van mening dat het spelletje voetbal hier ook op gespeeld moet worden. Natuurgras. Er wordt gebruik gemaakt van de faciliteiten en de 'biljartlakens' van de v.v. Heerjansdam. Dat maakt deze 35+ competitie uniek in de regio Drechtsteden.

Op zaterdagmiddag
Een ander punt waarin de vereniging zich onderscheidt t.o.v. 35+competities in de regio is dat de competitiewedstrijden op de zaterdagmiddag (15.00 uur) worden gespeeld en niet op doordeweekse avonden. Op deze manier heeft iedereen de ruimte om 's ochtends met de kinderen naar de sportclub te gaan of de boodschappen te doen. Door 's middags te spelen wordt ook de mogelijkheid geboden op de evenzo belangrijke derde helft.
Het contributietarief voor deze 35+ competitie is slechts € 75,- voor het gehele seizoen 2019-2020. Teams kunnen ingeschreven worden via schrijf je team in via: www.vvheerjansdam.nl/501/lid-worden/.

Gratis toernooi
Om de competitie extra in het zonnetje te zetten organiseert de 35+commissie op zaterdag 7 september een 35+toernooi. Dit toernooi is gratis en voor iedereen (mits 35 jaar en ouder) toegankelijk. Let op: Aanmelden is wel verplicht i.v.m. de organisatie van het toernooi. De inschrijving hiervoor is reeds gestart en de eerste 50 aanmeldingen zijn al binnen. Voor meer informatie kan men mailen naar: mailto:35@vv.heerjansdam.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221965&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537354&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>